office.seowebmarket@gmail.com

CE ESTE SOCIAL MEDIA MARKETING?

Social Media Marketing

CE ESTE SOCIAL MEDIA MARKETING?


Social media marketing este un mijloc de comunicare puternic, disponibil intreprinderilor și organizațiilor de toate dimensiunile pentru a se conecta regulat cu clienții sau potențialii clienți/utilizatori.

DE CE ESTE IMPORTANT SOCIAL MEDIA MARKETING-UL?


Rețelele de socializare au devenit un loc de întâlnire virtual pentru oameni, în care:

  • fac schimb de idei,
  • citesc comentarii despre produsele și serviciile pe care doresc să cumpere,
  • caută informații despre locurile în care doresc să se ducă, cum ar fi restaurante sau hoteluri.

CE BENEFICII POATE SA ADUCA SOCIAL MEDIA MARKETING-UL?


Recunoașterea și conștientizarea mărcii:


Rețelele social media vă oferă o oportunitate perfectă de a crește gradul de conștientizare a mărcii Dvs. si de a promova afacerea dvs., noilor clienți prin crearea de profiluri atrăgătoare pe platformele importante gen Facebook, Instagram, etc.

Prin partajarea în mod regulat a conținutului bogat,  aveți ocazia de a întâlni clienți noi avand o oportunitate mare de a vă mări vânzările.

Creșterea numărului de prieteni:


Odată cu creșterea numărului de prieteni, marca Dvs., se bucură de asemenea, de o mai mare influență în industria în care activați.Pe măsură ce tot mai multe persoane vorbesc despre serviciile sau produsele pe care le distribuiți pe rețelele sociale, marca devine mai valoroasă, mai credibilă și mai autentică.Cu cât aveți conținut mai valoros, cu atât mai mulți cititori vor manifesta interes, vor împărtăși conținutul Dvs. si vor reveni pe contul Dvs.

Rețelele sociale oferă o modalitate ideală și rentabilă de a vă promova profilul sau pagina companiei către potențialii fani și clienți.De asemenea, vă permit să ajungeți la publicul vizat prin cuvinte cheie direcționate și campanii de marketing bazate pe publicul țintă.

Strategiile de social media marketing, oferă posibilitatea perfectă de a vă lansa brandul și de a vă propulsa înaintea concurenței.


Ce trebuie sa retinem despre Social Media Marketing este ca:


  • Marește numarul potențialilor clienți
  • Creșterea traficului web pe site-ul sau blogul activitații
  • Imbunatațirea ranking-ului site-ului pe motoarele de căutare
  • Creșterea gradului de conștientizare a mărcii (brand awareness)
  • Conectarea și dezvoltarea relațiilor interactive cu publicul țintă
  • Dezvoltarea unei reputații ca expert sau lider în domeniul de activitate (brand authority)

Și tu poți folosii rețelele de socializare (Facebook sau Instagram) pentru ca bussines-ul tau sa fie în atenția publicului, prin Facebook Ads sau Instagram prin Content de calitate, unic și relevant publicului țintă pe care tu îl alegi.


Scrie-ne, pe scurt, cateva detalii despre proiectul tau si obiectivele pe care doresti sa le atingi, iar noi vom reveni in cel mai scurt timp.