office.seowebmarket@gmail.com

MARKETING SI PROMOVARE ONLINE

Indiferent dacă afacerea ta e nouă sau funcţionează de ceva timp, ai nevoie să atragi consumatori noi dornici să cumpere produsele sau serviciile tale, folosind serviciile de Marketing si Promovare Online.


Marketing si Promovare Online

De ce Marketing si Promovare Online?

Performanța unei afaceri se măsoară și crește astăzi prin prezența online. De aceea interesul pentru ceea ce numim marketing și promovare online este din ce în ce mai mare. Importanța sa pentru valoarea unei afaceri este incontestabilă, cu atât mai mult cu cât această modalitate de promovare produce rezultate imediate, vizibile, măsurabile și ajustabile.

Serviciile de marketing online sunt esențiale indiferent de domeniul de activitate al business-ului dvs. Fiecare afacere este unica, motiv pentru care de fiecare data strategia de promovare este diferită.

O campanie de marketing eficienta ar trebui sa acopere o varietate cat mai mare de canale de media si sa includa pe langa campaniile platite si campanii de marketing gratis.


De ce să optați pentru marketing online în dezvoltarea afacerii dvs?

Cu toții știm că astăzi competiția în afaceri s-a mutat în mediul online. Orice produs sau serviciu am dori să vindem sau să cumpărăm și orice informație am avea nevoie, prima interogare se realizează prin intermediul motoarelor de căutare. De aceea, asigurarea unei prezențe online cât mai performante și mai adecvate intențiilor și modalităților de căutare ale utilizatorilor actualiti este obligatorie pentru succesul unui business.

Social Media Marketing sau Google AdWords


FACEBOOK ADS


CE ESTE FACEBOOK ADS?


Facebook Ads este un ajutor de nadejde pentru companii, incepand de la startup-uri si pana la multinationale, influentand cresterea si dezvoltarea lor dar si relatia cu clientii.

Cu toate acestea inainte de a începe, trebuie să ai bine stabilite obiectivele.

  • Ai posibilitatea sa faci promovare in functie de publicul targetat si caracteristicile lui…
  • Ai la dispozitie cele 5 reactii, plus butonul de like….
  • Facebook Ads e unul dintre cele mai ieftine metode de promovare platite…
  • Prin intermediul Facebook Ads, ai ocazia sa targetezi si audienta de pe Instagram

CAMPANII PPC ( PAY PER CLIC) – GOOGLE ADS


De ce campanii PPC – Google AdWords?

Google AdWords este o metoda de promovare online cu rezultate imediate, care poate fi folosita in strategia ta de marketing online.


Pe scurt:

  • Reclame afisate direct celor care cauta produse sau servicii ca ale tale,
  • Buget controlat,
  • Targetare precisa,
  • Masurabilitate.

Descoperă puterea campaniilor PPC!

Daca nu ai timp sa te ocupi de strategia ta de marketing, contacteaza-ne. Lasa-ne pe noi sa iti realizam campanii optimizate iar tu bucura-te de rezultate.