office.seowebmarket@gmail.com

E-commerce creare magazin online

BUN VENIT

Ce face un magazin online?

In primul rand un magazin online vinde si vinde foarte bine! Ne confruntam cu o
trecere agresiva din mediul fizic in cel online, lucru ce ne indica ca viitorul
comertului este pe internet.Dacă doriți o platforma de vanzari online sau să vă
reproiectați magazinul existent astfel încât să vă măriți vânzările acum este
momentul.

Drumul spre succes

Crearea unui magazin online poate face diferenta dintre esec si succes, dintre profit si pierdere. Ofera-le clientilor tai o varianta moderna si comoda de a iti cumpara produsele.Distanta de la client la magazin este de un singur click!

MAGAZIN ONLINE CU PANOU DE ADMINISTRARE

Gestionezi categoriile, produsele și comenzile eficient

Administrare usoara

Panoul de administrare din platforma magazin online este extrem de intuitiv. Puteți adăuga rapid produse, fotografii de produs, categorii, subcategorii, producători promoții, modalități de transport și plată într-un timp foarte scurt.

Toate functiile incluse

Puteți folosi resursele platformei la capacitate maximă utilizând instrumentele de marketing: vouchere, cupoane de reduceri, puncte recompensă sau rapoarte: raport vânzări sau produse, sistem dedicat pentru returnări, etc.

Design Modern

Vom realiza magazinul online cu un design unic. Acesta include un design unic pentru varianta desktop si design adaptat pentru telefon mobil și tabletă (responsive).

Produse nelimitate

Puteți adăuga produse, categorii, optiuni, filtre si atribute în mod nelimitat, față de alte soluții de magazin online. Această funcționalitate este disponibilă pe oricare versiune a magazinelor noastre.

Optiuni si filtre

Indiferent de pachetul pe care il alegeți, veți beneficia de posibilitatea nelimitată de a creea filtre și opțiuni produselor din magazin. Aceste funcționalități sunt utile în selectarea sau filtrarea produselor după anumiți parametri.